TOPlist


plece hamburske

  • Uživatelský recept
  • Autor: StankaM2
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev500
Petržel - kořen500
Okurky sterilované (Bonduelle)200
Bujón Natur (hotový výrobek)1000
Smetana na vaření 10%250

Energetická hodnota celkem: 3925 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 126 SAFA (g): 21 Cukry (g): 80 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 22

Energetická hodnota na 1 porci: 491 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 15.8 SAFA (g): 2.6 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 2.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma