Jablková buchta
- Uživatelský recept
- Autor: RohLenka
- Porce: 20.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 180 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 200 |
Jablka | 500 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Energetická hodnota celkem: 20568 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 226,
Sacharidy (g): 646
SAFA (g): 29
Cukry (g): 260
Vláknina (g): 50
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1028 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 32.3 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
vanilka, prášek do pečiva, 2 lžičky jedlé sody
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se