TOPlist


Jablková buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: RohLenka
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr180
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)200
Jablka500
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)200
Mouka pšeničná polohrubá500

Energetická hodnota celkem: 20568 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 226, Sacharidy (g): 646 SAFA (g): 29 Cukry (g): 260 Vláknina (g): 50 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1028 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 32.3 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

vanilka, prášek do pečiva, 2 lžičky jedlé sody

Postup přípravy

Jablka nastrouhejte. Z ingrediencí vytvořte těsto. Těsto vylejte na plech vymazaný a vysypaný moukou. Pečte dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma