- Autor: Paple
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 150 |
Brambory (syrové) | 50 |
Cibulka jarní | 10 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 100 |
Hrušky | 50 |
Smetana ke šlehání 33% | 30 |
Smetana zakysaná 15% | 15 |
Dochucovadla:
sul, pepř, bobkový list, muškátový oříšek
Energetická hodnota celkem: 1059 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na rozpálený olivový olej dáme osmahnout jarní cibulku a nakrájenou bramboru. Přidáme na kostky nakrájenou máslovou dýni a zalijeme vývarem a necháme vařit do změknutí, kdy přidáme na kostičky nakrájenou hrušku. Rozmixujeme a podáváme se zakysanou smetanou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.