Vepřové ragú se zelenými fazolkami + špagety
- Uživatelský recept
- Autor: chlupajs
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 650 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 100 |
Česnek | 30 |
Paprika červená | 250 |
Rajčata konzervovaná | 360 |
Bujón Natur (hotový výrobek) | 500 |
Fazolové lusky mražené | 200 |
Těstoviny (uvařené) | 800 |
Energetická hodnota celkem: 10739 kJ
Bílkoviny (g): 180,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 277
SAFA (g): 26
Cukry (g): 42
Vláknina (g): 40
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 1790 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 46.2 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 6.7 Sůl (g): 2.8
Dochucovadla:
chilli, kmín, koriandr, sůl, pepř
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se