TOPlist


Vepřové ragú se zelenými fazolkami + špagety

  • Uživatelský recept
  • Autor: chlupajs
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta650
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Cibule100
Česnek30
Paprika červená250
Rajčata konzervovaná360
Bujón Natur (hotový výrobek)500
Fazolové lusky mražené200
Těstoviny (uvařené)800

Energetická hodnota celkem: 10739 kJ

Bílkoviny (g): 180, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 277 SAFA (g): 26 Cukry (g): 42 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 17

Energetická hodnota na 1 porci: 1790 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 46.2 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 6.7 Sůl (g): 2.8


Dochucovadla:

chilli, kmín, koriandr, sůl, pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma