TOPlist


Kuřecí prsa v marinádě

  • Uživatelský recept
  • Autor: folty79
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajský protlak40
Žampiony20
Oleje (všechny druhy)5
Hořčice kremžská (Hellmann´s)5
Cibule20
Mléko polotučné čerstvé průměr60
Kuřecí prsa80
Rýže dlouhozrnná syrová60

Energetická hodnota celkem: 1810 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 2 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky. Smícháme citronovou šťávu s rajským protlakem, osolíme opepříme. Maso vložíme do marinády a necháme 24 hod odležet. Maso opečeme a vyndáme ho. Do výpeku přidáme nakrájené žampiony, na proušky nakrájenou cibui a osmahneme. Pak přidáme zbylou marinadu, hořtici, mléko promícháme a provaříme. Dochutíme. Podáváme s vařnou rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma