TOPlist


Treska na másle se salátem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska100
Máslo čerstvé10
Zelí pekingské150
Rajčata 150
Pilos jogurt bílý 3,7%150

Energetická hodnota celkem: 1241 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 6 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

citron, sůl, pepř, koření na ryby

Postup přípravy

Na rozehřátém másle opečeme z obou stran filátko z tresky, ke konci zakápneme citrónem. Podáváme se salátem z rajčat, pekingského zelí a jogurtu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma