TOPlist


File z tresky se špenátem a bulgurem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8
Špenát krájený mražený100
Bulgur (v suchém stavu)38
Treska100
Vejce celá průměr27

Energetická hodnota celkem: 1472 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 2 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, rybí koření, pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Tresku opečeme z obou stran na oleji, posypanou kořením na ryby, zakápneme citronovou šťávou a podáváme. Bulgur uvaříme/ vydusíme 1:2 s vodou, mírně osolíme. Špenát společně s cibulkou vydusíme, okořeníme a přidáme vejce, mícháme, dokud se vejce nesrazí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma