TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolová polévka

Zpět
  • Autor: daisy59
  • Doba přípravy (min.): 2
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

Podravka , sůl , pepř , sladká mletá paprika . Sůl jen v případě, že s podravkou šetříme a nebo jí vynecháme .

Energetická hodnota celkem: 8318 kJ

Bílkoviny (g): 88, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 271, SAFA (g): 13, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 65 kJ

Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 2.1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Namočené fazole dáme vařit do tlakového hrnce . Přibližně 40 minut . V mezi čase se připraví jíška z oleje a hladké mouky a mleté červené papriky . Musíme dát pozor, aby se nám jíška nespálila . S mletou paprikou je to ráz dva . takže neodbíhat .Po uvaření fazolí zalijem vývarem jíšku , důkladně prošleháme a vlijem celý zbytek vývaru s fazolemi . Polévku osolíme a opepříme dle vlastní chuti , přidáme nakrájenou klobásu . Pět minut před dovařením vlijeme do polévky přes cedník na noky těstíčko připravené ze dvou vajec a 70 gramů polohrubé mouky .

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři