TOPlist


Kuřecí polpettone s ricottou

  • Uživatelský recept
  • Autor: tangarinka
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže500
Ricotta500
Šunka schwarzwaldská131
Žloutek40
Sýr tučný tvrdý 45% průměr50
Olej olivový12
Víno bílé suché50

Energetická hodnota celkem: 8305 kJ

Bílkoviny (g): 207, Tuky (g): 116, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 63 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 25

Energetická hodnota na 1 porci: 1186 kJ

Bílkoviny (g): 29.6, Tuky (g): 16.6, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 9 Cukry (g): 1.1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 3.6

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma