TOPlist


Treska s červenou řepou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Rajčata 100
Zelí pekingské170
Červená řepa100
Treska100

Energetická hodnota celkem: 901 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 1 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

koření na ryby, pepř

Postup přípravy

Na oleji podusíme pokrájenou řepu, opepříme a přidáme pokrájenou tresku na kousky, ochutíme kořením na ryby. Podáváme se zeleninovým salátem, nebo dle chuti.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

31. 10. 2013 06:54

JitkaSklenicka

Super

14. 10. 2013 21:09

Martina M.

Kdo miluje rybu a řepu, tak si to fakt užije :)

14. 10. 2013 18:43

Katulata

Zajimava kombinace, ale urcite moc dobra

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma