TOPlist


Srbské rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: a.betincova
  • Porce: 13.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové koleno1500
Rýže parboiled (uvařená)2000
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)50
Hrášek mražený500
Kukuřičné klasy mražené500
Zeleninová směs do polévky průměr500
Cibule360

Energetická hodnota celkem: 36239 kJ

Bílkoviny (g): 369, Tuky (g): 450, Sacharidy (g): 746 SAFA (g): 182 Cukry (g): 143 Vláknina (g): 44 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 2788 kJ

Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 34.6, Sacharidy (g): 57.4 SAFA (g): 14 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma