TOPlist


pangacius zapečený se špenátem

  • Uživatelský recept
  • Autor: kvetinka11
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pangasius240
Špenát krájený mražený140
Česnek3
Eidam 30%50
Šunka krůtí průměr50
Olej olivový5
Sůl1

Energetická hodnota celkem: 2012 kJ

Bílkoviny (g): 66, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 8 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1006 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 4 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

do zapekácí misky potřené olejem vložíme plátky ryby, lehce je osolíme, potřeme česnekem, posypeme nastrouhaným sýrem a na kostičky nakrájenou šunkou, poklademe rozmraženým špenátem a přikrytě pečeme asi půl hodiny. Ke konci pečení můžeme misku odkrýt.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma