TOPlist


Sleď s čenekem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Martina M.
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sleď150
Bulgur (v suchém stavu)33

Energetická hodnota celkem: 1545 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 4 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

citrón, koření na ryby

Postup přípravy

Vykuchaného sledě omyji a uvnitř ho potřu postrouhaným česnekem, zastříknu citronovou šťávou, navrch z obou stran posypu kořením na ryby a znovu pokapu citrónem. Peču asi 25-30 minut na pekáčku s pečícím papírem na 200°C. Jako přílohu jsem zvolila bulgur.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma