TOPlist


Bulgur s kedlubnou,brokolicí a kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: lucie.strakova32
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže350
Kedlubna300
Brokolice360
Bulgur (v suchém stavu)300
Olej olivový10
Mrkev65
Voda, minerální vody bez příchutě700

Energetická hodnota celkem: 7357 kJ

Bílkoviny (g): 134, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 265 SAFA (g): 4 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 79 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 53 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 6.6 Vláknina (g): 15.8 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

koření na kuskus sůl pepř

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma