Bulgur s kedlubnou,brokolicí a kuřecím masem
- Uživatelský recept
- Autor: lucie.strakova32
- Porce: 5.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 350 |
Kedlubna | 300 |
Brokolice | 360 |
Bulgur (v suchém stavu) | 300 |
Olej olivový | 10 |
Mrkev | 65 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 700 |
Energetická hodnota celkem: 7357 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 265
SAFA (g): 4
Cukry (g): 33
Vláknina (g): 79
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 53 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 6.6 Vláknina (g): 15.8 Sůl (g): 0.2
Dochucovadla:
koření na kuskus sůl pepř
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se