TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovesná kaše s jablky

Zpět
  • Autor: Tintina
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 4892 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 180, SAFA (g): 11, Cukry (g): 78, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1223 kJ

Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ovesné vločky zalijeme vodou a necháme nasáknout. V pánvi přepustíme 30 g másla a opečeme na něm jablka nakrájená na kostičky, přidáme oříšky, zasypeme cukrem, necháme zkaramelizovat, vmícháme vločky, mléko, provaříme 5−7 minut a dochutíme skořicí. Na talíři kaši poklademe tenkými plátky másla.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři