- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Cibulka jarní | 20 |
Maslo slane _tine | 22 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Dýně | 1350 |
Energetická hodnota celkem: 2143 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 536 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Duzinu podusime na masle a podlejeme vodou. Pridame zel. bujon a varime kym nezmækne. dochutime a rozmixujeme. Zamiesame lyzicu kyslej smotany.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.