Boloňská omáčka
- Uživatelský recept
- Autor: a.betincova
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 20
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Mleté maso míchané průměr | 500 |
Rajský protlak | 250 |
Energetická hodnota celkem: 9340 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 193,
Sacharidy (g): 65
SAFA (g): 86
Cukry (g): 39
Vláknina (g): 8
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1557 kJ
Bílkoviny (g): 10.2, Tuky (g): 32.2, Sacharidy (g): 10.8 SAFA (g): 14.3 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.5
Dochucovadla:
sůl, pepř, oregano, tymián
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se