TOPlist


Boloňská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: a.betincova
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule100
Mleté maso míchané průměr500
Rajský protlak250

Energetická hodnota celkem: 9340 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 193, Sacharidy (g): 65 SAFA (g): 86 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1557 kJ

Bílkoviny (g): 10.2, Tuky (g): 32.2, Sacharidy (g): 10.8 SAFA (g): 14.3 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, oregano, tymián

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma