TOPlist
Sledujte nás:

Telecí řízek smažený

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1633 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 3 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 3

Postup přípravy

Opláchnuté díly kýty nakrájíme přes vlákno na tenčí řízky, naklepeme je, na okrajích mírně nařízneme a osolíme. Připravené řízky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích a ve strouhance a usmažíme v horkém tuku po obou stranách dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři