TOPlist


křehký jablkový koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: bielste
  • Porce: 16.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
mouka liva200
Hera100
Cukr hnědý (řepný, třtinový)100
Jablka1000
pudingový prášek70

Energetická hodnota celkem: 9879 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 385 SAFA (g): 35 Cukry (g): 211 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 617 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 24.1 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 13.2 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma