- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2.8 |
Voda | 20 |
Cibule | 20 |
Česnek | 3 |
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý
Energetická hodnota celkem: 1671 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Opláchnutý, kostí zbavený bůček nakrájíme na stejnoměrné kousky. Maso osolíme, opepříme, promícháme s oloupanou, na větší kousky nakrájenou cibulí, s utřeným česnekem, vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby. Měkké, dozlatova upečené maso z pekáče vyjmeme a zalijeme procezeným vypečeným tukem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.