TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové výpečky

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý

Energetická hodnota celkem: 1671 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 9, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Opláchnutý, kostí zbavený bůček nakrájíme na stejnoměrné kousky. Maso osolíme, opepříme, promícháme s oloupanou, na větší kousky nakrájenou cibulí, s utřeným česnekem, vložíme do pekáče, mírně podlijeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby. Měkké, dozlatova upečené maso z pekáče vyjmeme a zalijeme procezeným vypečeným tukem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři