TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játrová domácí paštika

Zpět
  • Autor: Tereza.Cisarova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sádlo vepřové škvařené20
Cibule125
Játra vepřová500

Dochucovadla:

sůl, pepř, drcený kmín

Energetická hodnota celkem: 3638 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 18, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 728 kJ

Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 3.6, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na sádle, přidáme játra, po zatáhnutí osolíme, opepříme a přidáme drcený kmín. Po opečení jater vše umixujeme dohladka a dáme zchladnout do lednice. Výborné s pečivem, posypané cibulí, pažitkou nebo spolu se zeleninovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři