TOPlist


šalát cviklový s chrenom

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ocet20
Cukr hnědý (řepný, třtinový)10
Voda, minerální vody bez příchutě200
Cvikla varená1000
Křen20

Energetická hodnota celkem: 2580 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 120 SAFA (g): 0 Cukry (g): 80 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 258 kJ

Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 0 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 2.9 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

soľ, cukor, fenykel , chren

Postup přípravy

Cviklu uvaríme do mäkká. Do vody dáme soľ, fenykel. Po uvarení vodu scedíme, a dáme vychladnú, olúpeme a postrúhame na jemnom strúhadle.Uvaríme nálev z vody, soli, fenyklu, octu a cukru.Nálev pridáme k cvikli + postrúhaný chren.

Fotografie




Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma