TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové ražniči

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý

Energetická hodnota celkem: 1331 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Z kuchařsky upravené vepřové kýty nakrájíme přes vlákno 4 nebo 6 stejných menších kousků, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené plátky naskládáme úhledně na talíř, přelijeme výpekem, obložíme jemně nakrájenou cibulí a hořčicí a ihned expedujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 11. 2014 22:25
Dobrý den DitoZ,
Když zadáváte jídlo v jídelníčku, je tam kolonka čtvrtá z hora - vlastní potraviny - dále klikněte na - přidat vlastní potravinu , vyplňte tabulku podle energetických hodnot napsaných pod tímto receptem a uložte. :-)

Doufám, že jsem Vám pomohla. Pěkný den :-)
12. 11. 2014 13:32
Dobrý den:) zajímalo by mne jak přidat například tento recept ke svým jídlům abych ho mohla používat v jídelníčku.
Děkuji předem za radu..
12. 11. 2014 13:31
Napište komentář...

Naši partneři