TOPlist
Sledujte nás:

Vepřenky s cibulí

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, paprika mletá

Energetická hodnota celkem: 1303 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Opláchnuté maso umeleme na hrubo spolu s žemlí namočenou ve vodě a pečlivě vymačkanou, přidáme sůl, koření a vše pečlivě promícháme. Z masité hmoty tvarujeme ploché tenčí placičky a pečeme je rychle po obou stranách do nazlátlé barvy. Každou upečenou vepřenku potřeme navrchu hořčicí a posypeme jemně nakrájenou cibulí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři