TOPlist


omacka na spagety s veprovym masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrona
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
mlete maso 30 procent tuku480
kečup otma250
Rajčata konzervovaná500
Česnek25
Cibule70

Energetická hodnota celkem: 8726 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 139, Sacharidy (g): 136 SAFA (g): 0 Cukry (g): 67 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 16

Energetická hodnota na 1 porci: 1745 kJ

Bílkoviny (g): 11.4, Tuky (g): 27.8, Sacharidy (g): 27.2 SAFA (g): 0 Cukry (g): 13.4 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 3.2


Dochucovadla:

oregano, tomat kecup

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma