TOPlist


Vepřové baconi

  • Uživatelský recept
  • Autor: kabaga
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta400
Krupice kukuřičná20
Hřiby400
Voda, minerální vody bez příchutě400
Smetana zakysaná 12%200

Energetická hodnota celkem: 4202 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 29 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1051 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na cibulce, kterou zesklovatíme na olivovém oleji opečeme plátek vepřové kýty obalené v kukuřičné mouce a necháme zatádnout. Poté zalijeme vodou a dusíme, dokued maso není měkké, nakonec přidáme hříbky a dusíme ještě adi 10-15 minut. Nakonec vmícháme trochu zakysané smeetany. Podáváme s vařeným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma