TOPlist
Sledujte nás:

Kuře pečené

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1867 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 16, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Očištěné kuře opláchneme, necháme okapat, ztvarujeme pomocí nití nebo ocelových jehlic a mírně osolíme na povrchu i uvnitř. Připravené kuře vložíme do pekáče, přidáme 2/3 dávky másla, přilijeme trochu vody a za občasného přelévání šťávou upečeme dozlatova. Upečené kuře vyjmeme. Šťávu podle potřeby zředíme vodou, přecedíme, zjemníme zbylou dávkou másla a krátce převaříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři