TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí maso na žampionech

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1368 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Kuřecí prsíčka nakrájíme přes vlákno na tenčí a menší plátky. Jemně nakrájenou cibuli mírně osmahneme na tuku, přidáme nakrájená kuřecí prsa, osmahneme, přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony osmahnuté na másle, směs mírně osolíme, za občasného promíchání krátce podusíme a ihned expedujeme.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři