- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2.5 |
Žampiony | 30 |
Máslo | 10 |
Cibule | 15 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 150 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1368 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Kuřecí prsíčka nakrájíme přes vlákno na tenčí a menší plátky. Jemně nakrájenou cibuli mírně osmahneme na tuku, přidáme nakrájená kuřecí prsa, osmahneme, přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony osmahnuté na másle, směs mírně osolíme, za občasného promíchání krátce podusíme a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.