TOPlist


segedinský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: klckar36
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule243
Zelí bílé kysané1000
Voda, minerální vody bez příchutě2300
Vepřová plec860
Mouka pšeničná bílá64
Masox (hotový výrobek)12
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)64

Energetická hodnota celkem: 11521 kJ

Bílkoviny (g): 182, Tuky (g): 176, Sacharidy (g): 100 SAFA (g): 57 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 37 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1152 kJ

Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 17.6, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 5.7 Cukry (g): 3.4 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

kysele zelí vložíme do hrnce, zalijeme asi 1l vody (ať je zelí zalité) a vaříme. mezítím si do tlakáče vložíme olej, cibuli osmáhneme a přidáme maso. trochu ho opražíme, a přidáme červenou papriku, zalijeme vodou a vaříme cca 15 min do změknutí. Až se uvaří zelí, tak si smícháme mouku s cca 300 ml vody a zahustíme zelí. pak vmícháme do zelí maso se šťávou a promícháme, dochutíme masoxem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma