TOPlist
Sledujte nás:

Plátek z krůtích prsou na žampionech

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1152 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Krůtí prsa nakrájíme přes vlákno na tenčí plátky, mírně je naklepeme, osolíme a rychle opečeme po obou stranách. Očištěné, opláchnuté, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle, zastříkneme vodou, mírně osolíme a krátce podusíme. Podušené žampiony přidáme k opečenému masu, krátce společně prohřejeme a ihned expedujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři