TOPlist
Sledujte nás:

Krůtí řízek smažený

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1616 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Krůtí prsa nakrájíme šikmými řezy přes vlákno na plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a v prosáté strouhance a usmažíme je v horkém tuku po obou stranách do světlé nazlátlé barvy. Usmažené řízky potřeme rozpuštěným máslem a ihned expedujeme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři