TOPlist


Hovězí s kořenovou zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: IvaMi
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 180

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr750
Špek22
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)17
Rama Cremefine na vaření250
Mrkev500
Celer bulva350
Cibule250
Ocet100
Sůl60
Cukr bílý (řepný, třtinový)120

Energetická hodnota celkem: 11315 kJ

Bílkoviny (g): 169, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 241 SAFA (g): 35 Cukry (g): 195 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2263 kJ

Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 22.4, Sacharidy (g): 48.2 SAFA (g): 7 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 5.4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový lict, ocet a cukr

Postup přípravy

Maso prošpikujeme, osolíme , opepříme a na oleji orestujeme ze všech stran. Vložíme do pekáčku a přidáme kořenovou zeleninu (sterilovaná - mrkev, celer, cibule). Podlijeme a přikryté pečeme 1-1,5 hodiny, potom odkryjeme a pečeme půl hodiny, přidáme rostlinou smetanu RAMA cremifine a ještě pečeme (průběžně podléváme).

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma