TOPlist
Sledujte nás:

Kapr smažený

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1943 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Očištěnou, vykuchanou rybu opláchneme a nasekáme na porce. Rybu osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a v prosáté strouhance. Obalenou porci ryby ihned zvolna smažíme v horkém tuku do světlé nazlátlé barvy a ihned expedujeme.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 05. 2013 11:45
mňam

Naši partneři