TOPlist


Rybí filé pečené na másle

  • Veřejné stravování
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1.8
Mouka pšeničná hladká3
Máslo čerstvé nesolené10
Olej běžný (průměr)8
Treska (syrová)150

Energetická hodnota celkem: 1161 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 5 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a poprášíme z jedné strany moukou. Pomoučenou stranou opečeme filé na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a dopečeme za občasného přelití výpekem s máslem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma