TOPlist
Sledujte nás:

Rybí filé pečené na másle

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1161 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 6, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a poprášíme z jedné strany moukou. Pomoučenou stranou opečeme filé na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a dopečeme za občasného přelití výpekem s máslem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři