- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 1 |
Petržel - nať | 2 |
Vejce celá průměr | 110 |
Slanina anglická | 40 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1313 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Slaninu nakrájíme na drobnější kostky nebo plátky, částečně roztavíme, vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce a zvolna mícháme, až směs mírně zhoustne. Vejce posypeme opláchnutou, jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou a ihned expedujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.