- Autor: lenin79
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 5 |
Zeleninová směs na svíčkovou mražená | 180 |
Cibule | 52 |
Fazole (v suchém stavu) | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Vepřová pečeně libová | 136 |
Olej olivový | 15 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Dochucovadla:
pepř, paprika sladká, kmín, sůl
Energetická hodnota celkem: 7137 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
fazole namočit a uvařit, osmažit cibulku, přidat mouku, zeleninu koření, přidat fazole i s vodou, maso, česnek, petržel a dokořenit porce a 150
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.