TOPlist
Sledujte nás:

Palačinky se zavařeninou

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 2675 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 95, SAFA (g): 5, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Vejce pečlivě rozmícháme, mírně osolíme, rozředíme mlékem a za stálého prošlehávání metlou přisypeme dávku prosáté polohrubé mouky. Z hotového hladkého těsta upečeme v tukem vytřených pánvích tenké palačinky. Upečené horké palačinky potřeme tence džemem, zavineme nebo složíme, posypeme prosátým moučkovým cukrem a expedujeme.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři