- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 300 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 15 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1470 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 735 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 2, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Celer očistíme, nastrouháme na drobno, osolíme, opepříme. Přidáme jogurt a lžíci majonézy. Dle chuti dokořeníme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.