- Autor: otylie
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
Petržel - kořen | 33 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Houby sušené průměr | 15 |
Celer bulva | 50 |
Mrkev | 31 |
Cibule | 16 |
Česnek | 12 |
Brambory zimní | 148 |
Energetická hodnota celkem: 1602 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 320 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.