TOPlist


francouzké brambory

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenach
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)580
Hrášek mražený175
Mrkev175
Cibule50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Párky debrecínské110
Eidam 30%90
Vejce celá průměr100
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)50

Energetická hodnota celkem: 6305 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 157 SAFA (g): 27 Cukry (g): 34 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2102 kJ

Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 52.3 SAFA (g): 9 Cukry (g): 11.3 Vláknina (g): 6.7 Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma