TOPlist


Rybí pomazánka

  • Uživatelský recept
  • Autor: romkle
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)100
Hollandia Selský jogurt bílý 300
Vejce celá průměr110
Kapary10
Avokádo50
Citronová kůra3
Citronová šťáva10
Rybí omáčka5

Energetická hodnota celkem: 2226 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 13 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ

Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová kůra(BIO citron), citronová šťáva, rybí omáčka (nemusí být)

Postup přípravy

Z jogurtu necháme odkapat syrovátku. Lepší den předem, dáme do sítka hustou tkaninu (kapesník) a nalijeme jogurt, sítko s jogurtem umístíme nad hlubší nádobu a dáme do lednice. Rybí filé uvaříme v mléce se solí a celým pepřem. Necháme vychladnout a smíchám s ostatními ingrediencemi, promixujeme, dochutíme a necháme vychladit.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma