- Autor: tynaf
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur (v suchém stavu) | 140 |
Rajčata | 251 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 60 |
Dochucovadla:
česnek, směs Italské bylinky, pepř, sůl.
Energetická hodnota celkem: 2786 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1393 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 64.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.