TOPlist
Sledujte nás:

Jablečný dort

Zpět

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Puding prášek80
Piškoty tradiční240
Jablka1000
Med90

Dochucovadla:

Můžeme ochutit skořicí.

Energetická hodnota celkem: 7964 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 405, SAFA (g): 4, Cukry (g): 240, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 996 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 50.6, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince, nakrájíme na malé kousky a rozvaříme na kaši. Do rozvařených jablek nasypeme cukr nebo nalijeme med, Hi-maize a puding (vanilkový). Do dortové formy dáme folii a vrstvu piškotů, piškoty (200-240g) zalijeme jablečným pudinkem a znovu navrstvíme piškoty - opakujeme dokud máme směs a piškoty. Necháme vychladnout, můžeme servírovat s jogurtem či zakysanou smetanou. (převzatý recept)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři