- Autor: Tereza.Cisarova
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Puding prášek | 80 |
Piškoty tradiční | 240 |
Jablka | 1000 |
Med | 90 |
Dochucovadla:
Můžeme ochutit skořicí.
Energetická hodnota celkem: 7964 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 405,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 240,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 996 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 50.6, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince, nakrájíme na malé kousky a rozvaříme na kaši. Do rozvařených jablek nasypeme cukr nebo nalijeme med, Hi-maize a puding (vanilkový). Do dortové formy dáme folii a vrstvu piškotů, piškoty (200-240g) zalijeme jablečným pudinkem a znovu navrstvíme piškoty - opakujeme dokud máme směs a piškoty. Necháme vychladnout, můžeme servírovat s jogurtem či zakysanou smetanou. (převzatý recept)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.