TOPlist


Šťavnaté rybí filé

  • STOB recept
  • Autor: Flora
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řeřicha zahradní100
Krupice pšeničná50
Flora Gold30
Víno bílé suché100
Treska600

Energetická hodnota celkem: 3830 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 8 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ

Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 12.5 SAFA (g): 2 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, pepř

Postup přípravy

Filé z tresky osušíme v papírovém ubrousku, osolíme, opepříme a lehce obalíme z obou stran v mouce. Na pánvi rozehřejeme Floru a krátce a zprudka rybu opečeme z obou stran, aby uvnitř zůstala šťavnatá. Zalijeme vínem a částečně necháme odpařit tekutinu. Nakonec posypeme řeřichou.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma