TOPlist


závitky se zelím

  • Uživatelský recept
  • Autor: fiserka.m
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kotleta500
Hořčice klasická (Spak)10
Šunka od kosti150
Zelí bílé kysané250
Cibule20

Energetická hodnota celkem: 4825 kJ

Bílkoviny (g): 127, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 28 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1206 kJ

Bílkoviny (g): 31.8, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 7 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

vepřová šťáva z kostky

Postup přípravy

maso nakrájíme a naklepeme osolíme opepříme potřeme hořčicí a poklademe směsí ze sterilovaného zelí šunky a opečené cibulky. Poté maso zabalíme do závitku a na sucho opečeme na pánvi, pak dáme do pekáčku a zalijeme vepřovou šťávou připravenou z kostky a dáme péci asi na 40 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma