TOPlist
Sledujte nás:

Sekaná bábovka

Zpět
  • Autor: ircza
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petržel

Energetická hodnota celkem: 8743 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 102, Sacharidy (g): 173, SAFA (g): 42, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1457 kJ

Bílkoviny (g): 19.2, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na kostičky, přidáme 2 žloutky, nasekanou petrželovou nať, sníh vyšlehaný ze dvou bílků, osolíme a promícháme. K masu přidáme 2 vejce, mouku, najemno nasekanou cibuli, 2 lžíce strouhanky, osolíme a opepříme. Bábovkovou formu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a vyložíme ji listy zelí, které jsme si předem spařili ve vroucí osolené vodě asi 5 min. Naplníme nádivkou z rohlíků a poté masovou směsí. Povrch pokryjeme plátky slaniny. Pečeme při 200°C asi 30 min

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři