- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vlašský salát | 19 |
Majonéza (Spak) | 0 |
Okurky sterilované | 8 |
Veka | 20 |
Šunka dušená strojová | 20 |
Vejce celá průměr | 5 |
Petržel - nať | 1 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý. hořčice, ocet, cukr, worcester
Energetická hodnota celkem: 572 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme vlašským salátem a poklademe šunkou nakrájenou na slabé plátky. Chlebíček dozdobíme vějířkem okurky a plátkem natvrdo uvařeného vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.