TOPlist


Vepřová kýta v hořčičné omáčce

  • Uživatelský recept
  • Autor: .lelinka.
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový10
Smetana zakysaná 15%190
Česnek20
Cibule50
Hořčice francouzská48
Vepřová kýta450

Energetická hodnota celkem: 4690 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 35 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 938 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 3.6 SAFA (g): 7 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na trošce oleje si opečeme maso. Poté do výpeku přidáme cibuli a lisovaný česnek - orestujeme. Až je cibule měkká přidáme smetanu s hořčicí provaříme. Přidáme maso také prohřejeme a máme hotovo. Podáváme s rýži.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma