TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

fazolová polévka s tuřínem

Zpět
  • Autor: IWETTAZ
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, pepr, tymian lžička

Energetická hodnota celkem: 2006 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 87, SAFA (g): 1, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 669 kJ

Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Na oleji kratce osmahnete rozdrceny cesnek a pridejte pokrajeny turin a mrkev, 2/3 tymianu...zalijte 800 ml vody a varte cca 15 min ...2/3 polevky rozmixujte a pridejte scezene fazole, sul, pepr a znovu privedte k varu, ale pouze chvili jen aby se fazole prohraly, podavejte se zbytkem tymianu a krupavym chlebem :)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři