- Autor: IWETTAZ
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé sterilované v mírně slaném nálevu | 240 |
Kedlubna | 320 |
Mrkev | 300 |
Olej olivový | 2 |
Dochucovadla:
sul, pepr, tymian lžička
Energetická hodnota celkem: 2006 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 669 kJ
Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji kratce osmahnete rozdrceny cesnek a pridejte pokrajeny turin a mrkev, 2/3 tymianu...zalijte 800 ml vody a varte cca 15 min ...2/3 polevky rozmixujte a pridejte scezene fazole, sul, pepr a znovu privedte k varu, ale pouze chvili jen aby se fazole prohraly, podavejte se zbytkem tymianu a krupavym chlebem :)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.