- Autor: Loeblova
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná průměr | 16 |
Okurky sterilované průměr | 60 |
Cibule | 30 |
Celer bulva | 90 |
Petržel - kořen | 22 |
Mrkev | 68 |
Brambory vařené | 330 |
Jogurt klasický Albert | 80 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 50 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 2512 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 837 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.